Andrés Iniesta, el cor del Barcelona


Avui es un dia molt trist i dificil pel mon de futbol i en especial pel FC Barcelona, els seus jugadores i els seus culés. Avui, Andrés Iniesta, el capità del Barça ha anunciat que deixarà el club de seu vida i que aquesta temporada será la ultima temporada vestit en Blaugrana.

El mon esperava la seva sortida despres de veure'ls seus lagrimas en la desfeta a Roma i una altra vegada en la final de la Copa del Rey. Tota indicaba que Andrés ya ha decidit su futuro i que aixó no terminava amb els colors del Barça. Tot i que, era visible que el manxec sortirá aquesta temporada, va ser aún més dificil escoltar als seus palabras en una roda de premsa ple d'emocions.

Eternament Agraït

Andrés Iniesta ha estat una figura d'or en el seus anys com Blaugrana. Es un exemple de motivacion i fuerza per tots els nois de la cantera per com ha arribat al primer equip. Vas arribar a la Masía amb només 12 anys i de repente va formar en un futbolista tan bo que li deien el Harry Potter del futbol pel seu màgia a la gespa. Els seus toques, tan elegant i magisterial deixa els espectadors amb total admiracion del seu estil de futbol. Pensant en tot aixo, el veig més i més dificil dir li adeu. El club mai trobarà un jugador amb tot els seus qualitats i per aixó, quan penja les botas amb el Barça es tancarà una etapa glorioso de barcelonismo.

Ha estat un viatje de 22 anys, sent el cor i ànima del Barça. En la seva trajectoria com Blaugrana hi ha hagut moments de felicitat, alegria, lagrimas, i molt més emocions que sempre marcarà la seva etapa en els colors del Barcelona. Mai oblidem tot el que has donat per a aquest escut i aquest club.
El seu somni de jugar amb el primer equip i lograr títols s'ha converit en el nostre somni també. Veient-te jugar com un Ilusionista va portar tanta alegria a les cares dels culés i mai podem pagar-te per tot que has fet en la samarreta del Barça.

El camí s'assembla acabat pero aún existe i tinc la confianza que tornaras a Barcelona. Amb nostre cor, volem agrair-te per tot. Sempre será part d'aquest club i un futbolista que mai oblidem.

Som els que som grácies a tu, Don Andrés.


#GráciesIniesta

Comments

Popular Posts