Feliç Aniversari, Don Andrés Iniesta!


Avui el dia de 11 de Maig, un petit persona que ha convertit en un llegenda del fútbol mundial, va neixer en Fuenteabilla.

Don Andrés Iniesta. Feliç Aniversari. Sempre estem agraint-li per tot que has donat al Barcelona pero avui es molt mes personal, perque avui el capita del Barca compleix 34 anys. Tot i que ya té 34 anys, el seu talent, l'elegáncia i la perfecció amb la pilota mai tindrá un cap. Eres el futbolista més estimat del mon no només pels seus rendiments impressionants pero també per com es fora del terreny de joc: una persona enamorat de la seva familia i un cor gran que sémpre tracta molt bé els aficions i la gent que l'envolta.

Ser capaç de dir que he guadit tants anys veient el maestro, Don Iniesta fer magia en el camp es un veritable honor. Amb només 12 anys ha deixat la seva familia per lluitar amb la samarreta del Barca i tot i no estar amb els seus estimats, ha treballat molt per guanyar el seu posición en el primer equip i des de allí es historia.

Avui compleix 34 anys, i encara que es va fent més vell, les seves jugades en el camp sémpre quedaran jove i fresc en la memória dels culés. Grácies per tot, Andrés. Ets la llum i cor del Barcelona i avui ens toca celebrar un dia molt especial: el dia que va neixer la llegenda, Andrés Luján Iniesta.

Comments

Popular Posts