Leo, segueixes sent tu mateix

Leo, queda tranquil, que tot s'arregla. 

Argentina va comencar al seu debut en la Copa del Mon 2018 amb mala sort i amb sentiments agridulces. L’actual subcampiona Mundial han intentat esborrar el seu final depriment contra l'Alemanya en Brazil, amb l'esperanza que aquest mundial será el de les albiclestes. Pero no ha comencat així i Messi ha assumit tota la culpa, com sempre. 

Els de Jorge Sampaoli van empatar a un contra una Islandia, que ha posat les coses dificiles, en un partit molt desequilibrat. Argentina va marcar el primer pero de repente va apareixer el gol de Finnbogason. I si, en el minut 64 Messi ha tingut l'oportunitat de posar al seu equip al davant pero va fallar el penal i des de allí totas les criticas, que s'han  amargat per molt temps despres que la pulga va ser l'unic figura a portar Argentina al Mundial aprés un rendimient espectacular, marcant un hat trick contra l'Ecuador, van apareixer i amb comentaris brutals.

Pero contra Islandia qui va ser el home amb més tiros a la porteria... Messi (11 tiros i 3 tiros a la porteria). I qui va ser el home amb el més regats...Messi (9 regates pel davanter on tot  l'Islandia només ha pogut fer 8 regates en total). Una bogeria.

Hi ha moltes coses més d'explicar sobre el joc de Messi contra Islandia com els seus passos claus o com canviava el partit amb en només segons, pero el únic cosa que importa a la gent i el únic cosa que ells veuen es el penal que va fallar Leo.

No hi ha un altre com Messi, i cal que guadeix-ne en lloc de criticar-lo per fallar un penal. Si, el necessitava marcar el penal pero tots som humanos (tot i que crec que el no es) i fallar es normal. El dijous ve un altre oportunitat i estic segur que Messi mostrará al seu talent de nou per silenciar les critiques i posar el seu equip en un bon posicion en el seu grup.

Comments

Popular Posts